Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so tekstovne datoteke, ki se ob vstopu na spletno mesto, odlagajo na napravi (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik ali obiskovalec dostopa do spletnega portala. Njihovo shranjevanje je pod nadzorom brskalnika, s katerim uporabnik obiskuje spletna mesta, zato lahko shranjevanje piškotkov uporabnik po želji omeji ali onemogoči že s pomočjo nastavitev brskalnik ali z uporabo dodatnih vtičnikov v njem. 

Gre za informacije, ki se ob obisku spletne strani shranijo na posameznikovi napravi s katero dostopa in se ob ponovnem obisku spletne stran iz brskalnika ponovno pošljejo strežniku, uporabijo se za prepoznavanje, sledenje in zbiranje informacij, kot so preference do določenih vsebin in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnem mestu pa bolj učinkovito in prijazno. Glavni namen piškotkov na spletu je zagotavljane uporabniku prijaznih storitev. 

Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu  (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).

Kampiranje.net na spletnem portalu uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku in tretjim osebam (Google, družabna omrežja: Facebook, Twitter, Instagram,....).

Seznam piškotkov, ki jih vsebuje spletna stran Kampiranje.net:

- JMTH_TIMESTAMP_jm-car-classifieds (storitve so odgovorne za nadzor dostopa do spletne strani, trajanje bo zaprtju brskalnika)

- Jmthemeclose (storitve so odgovorne za nadzor dostopa do spletne strani, trajanje do zaprtja brskalnik)

- Piškotek podjetja Facebook, ki poveže dogodek Facebook pixel-a z uporabnikom, ko Facebook piškotek ni prisoten v brskalniku (do konca seje)

Google Analytics, ki zbirajo informacije o tem kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Pridobljene informacije so namenjene za izdelavo poročil in izboljšanje spletne strani. Piškotki zbirajo informacije v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev spletne strani, podatki o tem iz katere spletne strani so obiskovalci prišli na našo spletno stran in o tem, katere dele strani, so si obiskovalci ogledali

 

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Uporabljamo piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na našem spletnem mestu. Če zavrnete uporabo piškotkov, to spletno mesto morda ne bo delovalo po pričakovanjih.
Sprejmem vse
Zavrni vse
Preberi več
Analitika
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni