fbpx

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Splošno

Kampiranje.net spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaše osebne podatke, pridobljene preko spletne strani Kampiranje.net, skrbno varovalo z najvišjo stopnjo zasebnosti v skladu z veljavno zakonodajo in skladno s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Namen naše politike zasebnosti je, da vas seznanimo s tem, na kakšen način vaše podatke zbiramo, za katere namene bomo pridobljene osebne podatke uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas.

Politika zasebnosti se nanaša na:

  • vse uporabnike naše spletne strani Kampiranje.net (v nadaljevanju spletna stran),
  • naročilo in izvajanje naročniških predpogodb in pogodb za storitve, ki jih ponuja spletna stran,
  • povpraševanja o naši ponudbi, preko telefona, e-pošte, tiskanih obrazcev ali spletnih obrazcev,
  • prenose katerihkoli dokumentov, ki so objavljeni na naši spletni strani,
  • uporabo platform družbenih in socialnih medijev,
  • uporabo kakršnekoli tehnične podpore ali storitve, ki jo ponuja Kampiranje.net na svojih spletnih straneh,
  • uporabo naše spletne strani.

Upravljavec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je AM-Camping, Monika Rudolf s.p., Pot h gozdu 11, 1351 Brezovica (v nadaljevanju: Kampiranje.net, nas, mi).
Ker obdelava osebnih podatkov pri upravljavcu ne zajema rednega in sistematičnega obsežnega spremljanja posameznikov in ker upravljavec ne obdeluje posebnih vrst osebnih podatkov in/ali podatkov v zvezi s kazenskimi obsodbami in prekrški, upravljavec ne bo imenoval posebne pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

Kampiranje.net je kot upravljavec osebnih podatkov odgovoren za obdelavo in hrambo vaših osebnih podatkov.

V primeru, da imate v zvezi z osebnimi podatki ali v povezavi z uveljavljanjem svojih pravic, ki izhajajo iz Zakona o varstva podatkov, kakršnokoli vprašanje, se obrnite na nas na kateregakoli od spodnjih kontaktov:

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,
  • AM-Camping, Monika Rudolf s.p., Pot h gozdu 11, 1351 Brezovica, s pripisom »Varstvo osebnih podatkov«.

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki je katerikoli podatek, ki vas neposredno ali posredno določa kot posameznika (fizična oseba), pri čemer »posredno« pomeni v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. z vašim imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, identifikacijsko številko, podatki o lokaciji ali drugimi identifikatorji.

Obdelava osebnih podatkov pomeni vsako dejanje ali niz dejanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki z avtomatiziranimi sredstvi ali brez njih, kot so zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporaba, razkritje s posredovanjem, razširjanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje. 

Katere osebne podatke zbiramo in za kakšen namen?

Če ste obiskovalec spletnih strani Kampiranje.net, o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov (naslovi IP obiskovalcev naše spletne strani ipd.) več v poglavju Piškotki.

Če ste uporabnik storitev na spletni strani Kampiranje.net (npr. registracija, oddaja oglasa, povpraševanje, e-sporočanje, inp.), o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev. Ti osebni podatki so:

  • ime in priimek;
  • naslov;
  • poštna številka in kraj;
  • kontaktni e-poštni naslov;
  • kontaktni telefon;
  • podatke o registrski številko vozila oz. prikolice v kolikor so te podatki razvidni iz oddanega oglasa (npr. slike);
  • podatke za izdajo računa (ime in priimek oglaševalca, naslov in poštna številka, kontaktna številka);
  • informacije, ki nam jih posredujete o drugih osebah – kontaktni podatki udeleženca v kolikor prijavo naredi druga oseba;
  • informacije iz drugih virov, ki nam pomagajo posodabljati, razširjati in analizirati naše evidence ter prepoznavati nove stranke in nuditi storitve, ki bi vas lahko zanimale;
  • informacije zbrane samodejno na spletu - zbiramo lahko podatke o vaših interakcijah z nami, vključno z vašim IP naslovom, zgodovino brskanja, datum in uro dostopa, medtem ko ste na naši spletni strani. Vsebino zbiramo s pomočjo tehnik analitike, kot so piškotki ali podobne tehnologije za analiziranje trendov, upravljanje spletne strani, spremljanje uporabnikovih gibanj po spletnem mestu. Nimamo dostopa do nastavitev naprave in jih ne moremo nadzirati.

Z registracijo uporabnik dovoljuje, da Kampiranje.net kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Osebne podatke zbiramo v primeru, če se kot uporabnik naših spletnih strani prostovoljno odločite, da nam boste posredovali takšne podatke in nam zato dajete soglasje ob registraciji. V takšnih primerih, se strinjate s predmetnimi Pogoji zasebnosti. Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani in izrecnih primerih, če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen (npr. zakonskih zahtev, zahtev državnih organov itd). Kampiranje.net se zavezuje tudi k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. 

Kampiranje.net bo podatke, ki jih pridobi na spletni strani uporabljala izključno za naslednje namene nudenja storitev in izpolnjevanja predpogodbenih in pogodbenih obveznosti:

- registracija na spletno stran,

- objava oglasa,

- pomoč uporabniku,

- hranjenja priljubljenih oglasov uporabnika, 

- vzpostavitev kontakta med prodajalcem in kupcem, 

- oglaševanje itd. 

Vaše pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov

Vsak posameznika na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico od upravljavca pridobiti potrditev, ali se v zvez z njim obdelujejo osebni podatki ter zahtevati dostop do teh osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti osebnih podatkov, pravico do ugovora, zahtevati preklic privolitve ter pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.