Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Kdo smo?

Smo specializirani spletni oglasnik na področju kampiranja. Naš cilj je združiti čim večje število ponudnikov, ki prodajajo, oddajajo ali izvajajo dejavnost na področju kampiranja in vse to ponuditi končnemu uporabniku na enem mestu. Naša naloga je, da spletni portal predstavimo oz. reklamiramo ciljni publiki in s tem zagotovimo čim večji ogled vaše ponudbe

Kaj ponujamo?

Oddaja oglasa je enostavna, oglasi so pregledni in že sam portal ima prednastavljenih veliko polj za vnos tehničnih podatkov, kar vam olajša vnos podatkov.

Prednosti oglasnika: dodate lahko do 15 slik, priložite YouTube posnetek, dodate logotip podjetja, omogočamo povezavo na vašo spletno stran, ogled vseh vaših oglasov, priljubljeni oglasi,...

Rubrike, ki so na voljo:

 • Kamping enote: namenjena prodaji avtodomov, počitniških prikolic, šotorov, mobilnih hišic, strešnih šotorov, snemljivega bivalnika, glamping enot,......
 • Kamping oprema: namenjena prodaji kamp opreme
 • Kamping najem: namenjena oddaji kamping enot ali kamping opreme
 • Register podjetij: omogoča predstavitev vašega podjetja z besedami, logotipom, z vsemi vašimi kontaktnimi podatki, sliko in YouTube posnetkom

Zakaj bi uporabljali portal Kampiranje.net?

- najpomembnejše je to, da se lahko vpišete v registru podjetji in brezplačno izdelate svoji vizitko ter tako predstavite vaše podjetja, dejavnosti ali storitve, ki jo nudite;

- oddate lahko neomejeno število različnih oglasov;

- objava vseh oglasov je brezplačna;

- objavljeni oglasi nimajo časovnega izteka;

- ponujamo vam tudi eno brezplačno objavo na naših Facebook kanalih:

- nudimo pa tudi oglaševanje v obliki pasic, več informacij na: http://www.kampiranje.net/oglasi/index.php/oglasevanje

Kako pričnem oglaševati svoje produkte, storitve ali dejavnost? 

1. Najprej se je potrebno registrirati na portal.

2. Ob registraciji, nam je obvezno potrebno poslati podpisan izpis iz Ajpesa, ki potrjuje obstoj vašega podjetja na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

3. Po registraciji lahko takoj objavite oglas in se vpišete v register podjetij

Povezava za registracijo: http://www.kampiranje.net/oglasi/index.php?option=com_djclassifieds&view=registration&Itemid=906

Izgled oglasa

Predstavitev DEMO oglasa, kaj vse vam omogoča spletni portal:

         

1. Naslov oglasa   

2. Orodja: 

- tiskanje (print) vašega oglasa

- deljenje (share) oglasa na Facebook strani, Facebook Messenger, e-maila, Viber, Twiter

3. Slike: dodajanje do 15 slik

4. Kontakti: telefon in spletna stran

5. Vsi podatki prodajalca: logotip podjetja, vsi oglasi, naziv podjetja, naslov podjetja, pošta in kraj, telefonska številka in spletna stran

6. Izbor med tekstom oglasa, lokacija in YouTube posnetkom

7. Podatki o produktu: tehnični opis

8. Dolgi opis produkta       

Rezultat

Ker menimo, da bi lahko z našo pomočjo uspešno promovirali svoje storitve, dejavnost, produkt in nenazadnje svoje podjetje vam ponujamo oglaševanje na naših straneh, za katere verjamemo, da bodo uspešne in zelo odzivne. Glede na to, da upravljamo FB skupino, katere trenutno število članov je 19.000 "kampistov"  to za vas pomeni, da vašo objavo vidi veliko število potencialnih strank

Veselimo se vašega in našega uspeha, saj verjamemo v vzajemnost.

Za vse informacije smo vam na voljo +386 (0)41 436 977 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Lep pozdrav,

Ekipa Kampiranje.net

Niste prejeli elektronskega sporočila za potrditev vašega elektronskega računa?

Ob uspešni registraciji na vaš elektronski račun prejmete sporočilo s povezavo za preverjanje vašega elektronskega računa. 

Ko sporočilo potrdite, bo vaš registracija potrjena s strani administratorja nato lahko oddate svoj oglas
POMEMBNO OBVESTILO: V primeru, da sporočila niste prejeli, prosimo preverite v vsiljeno pošto (SPAM) ali neželjeno pošto.
Za vse informacije smo vam na voljo.

Lep pozdrav, Ekipa Kampiranje.net

Oddaj svoj brezplačni oglas

1. Objava oglasa za uporabnika registriranega kot fizična oseba je brezplačna.

Objava mogoča v kategorijah: Kamping enote in Kamping oprema

2. Objava oglasa za uporabnika registriranega kot trgovec je brezplačna.

Objava je možna v kategorijah: Kamping enote, Kamping oprema, Kamping najem (če je trgovec registriran kot trgovec Prodam + Oddam) in Register podjetij.

mnbn kjbb AJPES

Splošno

Kampiranje.net spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaše osebne podatke, pridobljene preko spletne strani Kampiranje.net, skrbno varovalo z najvišjo stopnjo zasebnosti v skladu z veljavno zakonodajo in skladno s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Namen naše politike zasebnosti je, da vas seznanimo s tem, na kakšen način vaše podatke zbiramo, za katere namene bomo pridobljene osebne podatke uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas.

Politika zasebnosti se nanaša na:

 • vse uporabnike naše spletne strani Kampiranje.net (v nadaljevanju spletna stran),
 • naročilo in izvajanje naročniških predpogodb in pogodb za storitve, ki jih ponuja spletna stran,
 • povpraševanja o naši ponudbi, preko telefona, e-pošte, tiskanih obrazcev ali spletnih obrazcev,
 • prenose katerihkoli dokumentov, ki so objavljeni na naši spletni strani,
 • uporabo platform družbenih in socialnih medijev,
 • uporabo kakršnekoli tehnične podpore ali storitve, ki jo ponuja Kampiranje.net na svojih spletnih straneh,
 • uporabo naše spletne strani.

Upravljavec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je AM-Camping, Monika Rudolf s.p., Pot h gozdu 11, 1351 Brezovica (v nadaljevanju: Kampiranje.net, nas, mi).
Ker obdelava osebnih podatkov pri upravljavcu ne zajema rednega in sistematičnega obsežnega spremljanja posameznikov in ker upravljavec ne obdeluje posebnih vrst osebnih podatkov in/ali podatkov v zvezi s kazenskimi obsodbami in prekrški, upravljavec ne bo imenoval posebne pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

Kampiranje.net je kot upravljavec osebnih podatkov odgovoren za obdelavo in hrambo vaših osebnih podatkov.

V primeru, da imate v zvezi z osebnimi podatki ali v povezavi z uveljavljanjem svojih pravic, ki izhajajo iz Zakona o varstva podatkov, kakršnokoli vprašanje, se obrnite na nas na kateregakoli od spodnjih kontaktov:

 • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,
 • AM-Camping, Monika Rudolf s.p., Pot h gozdu 11, 1351 Brezovica, s pripisom »Varstvo osebnih podatkov«.

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki je katerikoli podatek, ki vas neposredno ali posredno določa kot posameznika (fizična oseba), pri čemer »posredno« pomeni v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. z vašim imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, identifikacijsko številko, podatki o lokaciji ali drugimi identifikatorji.

Obdelava osebnih podatkov pomeni vsako dejanje ali niz dejanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki z avtomatiziranimi sredstvi ali brez njih, kot so zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporaba, razkritje s posredovanjem, razširjanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje. 

Katere osebne podatke zbiramo in za kakšen namen?

Če ste obiskovalec spletnih strani Kampiranje.net, o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov (naslovi IP obiskovalcev naše spletne strani ipd.) več v poglavju Piškotki.

Če ste uporabnik storitev na spletni strani Kampiranje.net (npr. registracija, oddaja oglasa, povpraševanje, e-sporočanje, inp.), o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev. Ti osebni podatki so:

 • ime in priimek;
 • naslov;
 • poštna številka in kraj;
 • kontaktni e-poštni naslov;
 • kontaktni telefon;
 • podatke o registrski številko vozila oz. prikolice v kolikor so te podatki razvidni iz oddanega oglasa (npr. slike);
 • podatke za izdajo računa (ime in priimek oglaševalca, naslov in poštna številka, kontaktna številka);
 • informacije, ki nam jih posredujete o drugih osebah – kontaktni podatki udeleženca v kolikor prijavo naredi druga oseba;
 • informacije iz drugih virov, ki nam pomagajo posodabljati, razširjati in analizirati naše evidence ter prepoznavati nove stranke in nuditi storitve, ki bi vas lahko zanimale;
 • informacije zbrane samodejno na spletu - zbiramo lahko podatke o vaših interakcijah z nami, vključno z vašim IP naslovom, zgodovino brskanja, datum in uro dostopa, medtem ko ste na naši spletni strani. Vsebino zbiramo s pomočjo tehnik analitike, kot so piškotki ali podobne tehnologije za analiziranje trendov, upravljanje spletne strani, spremljanje uporabnikovih gibanj po spletnem mestu. Nimamo dostopa do nastavitev naprave in jih ne moremo nadzirati.

Z registracijo uporabnik dovoljuje, da Kampiranje.net kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Osebne podatke zbiramo v primeru, če se kot uporabnik naših spletnih strani prostovoljno odločite, da nam boste posredovali takšne podatke in nam zato dajete soglasje ob registraciji. V takšnih primerih, se strinjate s predmetnimi Pogoji zasebnosti. Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani in izrecnih primerih, če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen (npr. zakonskih zahtev, zahtev državnih organov itd). Kampiranje.net se zavezuje tudi k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. 

Kampiranje.net bo podatke, ki jih pridobi na spletni strani uporabljala izključno za naslednje namene nudenja storitev in izpolnjevanja predpogodbenih in pogodbenih obveznosti:

- registracija na spletno stran,

- objava oglasa,

- pomoč uporabniku,

- hranjenja priljubljenih oglasov uporabnika, 

- vzpostavitev kontakta med prodajalcem in kupcem, 

- oglaševanje itd. 

Vaše pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov

Vsak posameznika na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico od upravljavca pridobiti potrditev, ali se v zvez z njim obdelujejo osebni podatki ter zahtevati dostop do teh osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti osebnih podatkov, pravico do ugovora, zahtevati preklic privolitve ter pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.