Počitniška prikolica LMC De Luxe 430P

Odgovori
MihaMB
Prispevkov: 1
Pridružen: 17 Sep 2019, 13:10

Počitniška prikolica LMC De Luxe 430P

Odgovor Napisal/-a MihaMB » 25 Sep 2019, 11:36

Prodajam počitniško prikolico LMC De Luxe 430 P (Veljaven tehnični pregled do leta 2021). Prikolica je letnik 1993, v dolžino s kljuko meri 5,5m.

Počitniška prikolica je stacionirana v avtokampu Đardin v mestu Filip/Jakov, kjer si jo lahko ogledate v živo. Prikolica se bo konec septembra pospravila (gre na zimovanje v primeru, da prevzamete pavšalno mesto) ali vam jo pripeljem na željeno lokacijo.

Prikolica je za 4 osebe, v predprostoru ima dodatno ležišče. Prikolica je suha in lepo ohranjena. Prikolica ima vgrajen MUVER sistem(za enostavno premikanje in postvljanje prikolice z daljinskim upravljalnikom na željeno mesto):
http://www.caravan.si/sl/Nasveti/MOVER- ... -sistem_1/

Prikolica ima dodatno ojačano podvozje, tako da je njena skupna nosilnost 1300kg, ter vgrajeno naletno zavoro. Na prikolici je tudi strešni nosilec in zadaj nosilec za dva kolesa. Prikolica ima predprostor iz vezanih plošč, ki je pokrit z zelo dobro ohranjenim baldehinom, saj je vseskozi pokrit s cerado, ki pokriva celotno prikolico + baldahin + arafat (predprostor). Wc v prikolici je na zunanje praznjenje(ni bil uporabljen, služi kot shramba). Na vseh oknih so komarniki in senčniki. Prikolica ima tudi dodaten baldahin (levi ali desni priklop - kuhinja ali shramba), ki se priklopi na glavni baldehin (s palicami).
Prikolica se prodaja z vso opremo(kuhinja v predprostoru, hladilnik, omarica, indukcijska plošča, posoda, televizija, zunanja miza + 6 stolov,...) tako da je možna takojšnja uporaba le te.
Slike prikolice so na povezavi:

Cena prikolice je 3.500€ (vse v kompletu, možen je tudi nakup prikolice in baldehina brez opreme - cena v tem primeru po dogovoru)

Več informacij na 040/580-676
Priponke
image22.jpeg

Odgovori